Yritys

Parturi-kampaamo Ylihärmässä

KESÄLLÄ 2024 PARTURI LOMALLA pätkissä seuraavasti:

•TO 18.7. – MA 22.7.

•PE 2.8. – TI 6.8.

Loman aikana en ole tavoitettavissa puhelimitse, varaukset loman aikana nettiajanvarauksen kautta!

POIKKEUSPÄIVINÄ KAMPAAMO AUKI MYÖS MA-PÄIVISIN SOPIMUKSEN MUKAAN SEURAAVASTI:

•Ma 15.7.

•Ma 29.7.

Hair by Susanna on parturi-kampaamoyritys Ylihärmässä. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2022. Työskentelen Ti-Pe. Varaukset puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. TI ja TO ilman ajanvarausta leikkaukset ja kulmien/ripsien värjäykset klo 10-17 (liike sulkeutuu klo 17). KE ja PE liike auki sopimuksen mukaan (varaukset pääsääntöisesti klo 10-17 välillä.)

Lauantaisin sopimuksen mukaan vain kampaukset. La-varaukset 2 viikkoa etukäteen soittamalla/viestillä (ei näy nettiajanvarauksessa).

Kampaamossani ei ole tällä hetkellä myyntituotteita ollenkaan, mutta paikan päällä kysyttäessä on mahdollista tilata kauttani tiettyjä kampaamotuotteita salonkiin toimitettuna.

Mikäli en ole paikan päällä, soitathan aina tai tarkistathan nettiajanvarauksesta vapaat ajat!

Palveluvalikoimiini ei kuulu alle 8-vuotiaiden leikkaukset. Myöskään koko pään vaalennukset/raidat ei kuulu tällä hetkellä palveluihini ajankäyttöön ja kannattavuuteen liittyvistä syistä. Päälliosaan teen edelleen muutamia raitoja.

Ekokampaamopalveluista saatavilla rentouttava intialainen päähieronta ja Ekopharman hiusyrttihoidot. 

Olen intohimoinen hiusalaa kohtaan sekä tarkka ja huolellinen työssäni. Minulle nopeuttakin tärkeämpi asia on aina työn jälki. Kohtaan asiakkaat ystävällisellä asenteella sekä pyrin kuuntelemaan asiakkaan toiveita. Minun penkissäni saa niin halutessaan olla myös hiljaa puhumatta tai voidaan rupatella mukavia. 

Samoissa toimitiloissa työskentelee myös äitini Hoitola Marianne. Marianne tekee klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa, jäsenkorjausta, tunneterapiaa yms. Hän on ollut 20 vuotta yrittäjänä.

Susanna Eklund

Vieritä ylös